اُکالیپتوس

پاستا

شنبه, ۲۷ مهر ۱۴۰۴، ۰۳:۳۶ ب.ظ
توی ایران هرکسی هر طور که دوست دارد پاستا درست میکند. در مورد پیتزا هم به گمانم همین طور است. هر چند در دنیای حرفه‌ای آشپزها این کار خطای غیر قابل بخششی است.
 پاستای گوجه فرنگی درست کردم. البته سینه مرغ هم اضافه کردم. خوشمزه بود اما پسرم به خاطر رنگ قرمزش اصلا لب نزد . پدرش هم پاستای معمولی آلفردو را دوست ندارد. اصلا از هر غذایی که شیر و خامه داشته باشد بیزار است. از رنگ سفید بوجود آمده در غذا متنفر است و اعلام میکند که شیر و خامه به غذا اضافه کردن من در آوردی و اشتباه است. حالا هرچه دخترم میگوید مثلا در پایه و سنت خیلی  از غذاهای فرنگی شیر وجود دارد نمیپذیرد.
۰۴/۰۷/۲۷
آفاق آبیان

از زندگی